Onze mensen aan het woord

Op deze pagina vertellen onze mensen wat werken bij Praxis in de winkel of op het hoofdkantoor voor hen betekent. Wat het van ze vraagt en wat het hen oplevert. Kijk je mee? In onze video's leggen we het je uit.

De loopbaan van.. Johan!

Mensen helpen en niet alleen jezelf maar ook je team ontwikkelen', dat is wat winkelmanager Johan van Praxis Zaltbommel het liefste doet. Johan klust zelf ook graag, thuis en bij anderen: 'En dat maakt het mooi. Iets wat je mooi vindt om te doen en er vervolgens je baan van kunnen maken, dat maak het werken bij Praxis voor mij een hele mooie plus!' Bekijk de video om het verhaal van Johan te horen.

Get ready for Christmas!

In de kerstperiode zijn wij als nummer #1 kerstbomenverkoper van Nederland altijd extra druk. Onze werkzaamheden zijn gericht op het verkopen van onze kerstbomen en kerstdecoratie. Ben je benieuwd hoe een werkdag er in deze periode van het jaar uit ziet? Kijk dan mee in deze video!

Get ready for work!

Ben jij er klaar voor om bij Praxis aan de slag te gaan? Graag verwelkomen wij nieuwe bijbaners, studenten, stagiaires, fulltimers en parttimers. Herken jij je in ons DNA? Dan horen we graag van jou!

De loopbaan van.. Annemarie!

Bij Praxis kennen we lange dienstverbanden. Zowel op het hoofdkantoor als in de winkels zien we medewerkers die door willen en kunnen groeien. Een van de vele voorbeelden vertelt haar verhaal. Bekijk de video om het verhaal van Annemarie te horen.

Hoe is het om bij Praxis te werken?

Uiteraard ben je benieuwd wat voor werkgever Praxis is. Om jou een antwoord te geven op deze vraag zijn wij op pad gegaan en hebben onze collega's van het hoofdkantoor en de winkels gevraagd om een aantal vragen te beantwoorden. Bekijk in deze video het antwoord op de vraag: 'Hoe is het om bij Praxis te werken?'

Waarom kies jij voor Praxis?

Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen redenen en motivatie om te kiezen voor een werkgever. Wat de redenen van onze collega's in de winkels en hoofdkantoor zijn om te kiezen voor Praxis als hun werkgever kun je in deze video bekijken!

Tips voor nieuwe medewerkers

Bij Praxis helpen wij elkaar. We steunen je en doen ons best om je te voorzien van alle tips die ervoor zorgen dat je snel je draai weet te vinden. Zie de eerste tips vast in deze video!

Wanneer heb jij een topdag gehad?

We kennen het allemaal! Dat je naar huis gaat met een waanzinnig voldaan gevoel! Bekijk hier wanneer onze collega's vinden dat zij een topdag hebben gehad!

En waarom kies jij voor Praxis?

Laat je inspireren door nog meer collega's die vertellen waarom ook zij voor Praxis hebben gekozen als hun werkgever. Bekijk het hier!